Ny hjemmeside i luften

Den har været længe undervejs, men i dag er Entré Scenen stolte af at kunne præsentere en spritny hjemmeside.

Siden er endnu et tiltag for at øge kendskabet til Entré Scenen og den nye, visuelle scenekunst i Aarhus. Det er også stedet, hvor du i fremtiden løbende kan blive opdateret på, hvad der foregår på og bagved scenen i Grønnegade.

Da siden endnu er ny, kan der forekomme fejl eller problemer. Vi beklager meget, hvis du skulle opleve at siden ikke virker som forventet, og beder dig sende en mail til vores webmaster, der vil forsøgte at udbedre problemet med det samme. Vi modtager ligeledes også gerne inputs til både form og indhold af hjemmesiden.

Vi håber du får glæde af det nye www.entrescenen.dk, og vi glæder os til at se dig på Entré Scenen.

– Entré Scenen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *