Velkommen til Bora Bora

20. september 2 kommentarer

Produktionscenter for dans og visuelt teater

Så fik dansescenen på Brobjergskolen sit nye navn. Velkommen til Bora Bora – et sted, der er rart at være. Navn og logo er udviklet i samarbejde med reklamebureauet AarhusKontoret, og er valgt ud fra, at det udstråler noget skægt, eksotisk og anderledes.

Oplev Rasmus Botofts afsløring af navnet her:

Dans og scenekunst med internationalt sigte

Bora Bora er et produktionshus for dans og visuelt teater. Vi præsenterer dans og scenekunst fra ind- og udland, arrangerer lokale, nationale og internationale festivaler og vores måske fornemste opgave er at være et samlende og opbakkende produktionscenter for det lokale dansemiljø i Aarhus.

På Bora Bora vil publikum opleve det bedste indenfor lokal og national dans, og internationale gæstespil vil jævnligt lægge vejen forbi – ikke mindst i forbindelse med festivalerne Junge Hunde og Development of New Art, som vi tager med fra Entré Scenen.

Masser af aktivitet fra dag et

Vi lægger hårdt fra land med den internationale dansefestival Moving Agendas, arrangeret af Danseværket, der viser fire vidt forskellige danseforestillinger på Bora Bora fra d. 19.-22. september.

Blandt efterårets højdepunkter er bl.a. Dansk Danseteater med den reumertvindende forestilling ”Frost” (1.-3. december), Lotte Sighs ”The Good, The Bad & You” (27. og 28. oktober) og Pernille Gardes ”Stilhedens Symfoni” (17. og 18. november).

Indimellem inviterer vi indenfor til lokale danse-godbidder på KulturNatten, en teatralsk allehelgenskoncert med bandet ”Skiftling” og en provokerende installation af performancekunstneren Sara Hamming. Bora Bora syder af liv og aktivitet fra dag et.

Gallaåbning i februar 2012

Vores forhåbning er, at Bora Boras navn og profil hurtigt vil slå sig fast i aarhusianernes bevidsthed, og at kulturinteresserede fra både Aarhus og oplandet vil lægge mærke til byens nye kulturtilbud.

Den officielle åbning af dansescenen foregår lørdag d. 17. februar 2012, hvor vi glæder os til at slå dørene op med et brag i form af gallaforestillingen ”This door is too small (for a bear)” med det anerkendte, belgiske danseensemble NeedCompany.

Atter engang velkommen til Bora Bora. Vi håber, at I vil få mange gode oplevelser her.

 

For yderligere info kontakt PR-medarbejder Jakob Edut jakob@bora-bora.dk tlf. 4081 4161

 • Esben Rahr Gotfredsen siger:

  I er opmærksomme på den der nye ungdomsfilm, der lige er kommet ud, ikke? Ja , ja man kan jo ikke undgå alle associationer. Og forhåbentlig er det om ikke så lang tid et teater,man forbinder det med…
  Tror jeg kommer til at forvente meget afrikansk og sydamerikansk(evt. kasakhstansk) dans på scenen nu…

  • jakob_e siger:

   Hej Esben,

   Ja, vi bemærkede godt filmen der kom, men der var navnet allerede besluttet, og vi var så glade for det, at vi ikke havde lyst til at ændre det. Der var endda idéer fremme omkring at kuppe filmplakaterne til reklame for vores nye scene. Disse blev dog skrinlagt, da vi ikke ønskede at skade filmselskabets reklame for filmen.

   Vores forhåbning er, at det med tiden bliver dansescenen i Aarhus, man tænker på, når man siger Bora Bora. At navnet bliver fyldt ud med det indhold og de gode oplevelser, som scenen allerede nu er i gang med at præsentere, og som der kommer masser af fremover.

   Hverken afrikansk, sydamerikansk eller kasakhstansk dans er udelukket på Bora Bora. Som udgangspunkt kan det meste ske, så længe det kan gå ind under kategorien ‘dans og visuelt teater’.

   Vi glæder os til at se dig på Bora Bora 🙂

   Bedste hilsner,
   – Jakob Edut, Entré Scenen & Bora Bora

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *