Call for artists

Foto: Jakob Wittchen. Motiv: Malgorzata Haduch fra soloen "Zona Segura"

DNA continuum 2011-2013 består af otte europæiske partnere, som afvikler festivaler, workshops og residencies i DNA-regi.
I løbet af de to år, projektet finder sted, vil vi løbende præsentere call for artists både fra os selv og fra vores partnere. Siden bliver løbende opdateret, så hold dig ajour her.

Her finder du en fuld liste over alle aktiviteter i DNA-landene: DNA aktiviteter (.pdf).


Aktuelle call for artists

DNA udsender open call for mandlige dansere til en stor DNA-coproduktion mellem alle DNA-partnerne og Granhøj Dans. Danserne bliver udvalgt til tre workshopauditions i december og januar. Læs mere om deltagelse i en workshop: opencall_GRANHOJ.


Nyt fra vores DNA partnere

Fisheye’s samarbejdspartner Nida Art Colony i Litauen lancerer call for artists til tre residencies i foråret. Læs mere på Nida Art Colony’s hjemmeside.


Tidligere aktiviteter i DNA 2011-2013

Bora Bora udsender call for artists til en residency i januar måned. Læs mere om mulighederne her (.pdf). Download også Application form, call jan. 2012 (.doc).

L1 Association i Ungarn tilbyder en to dages workshop med Małgorzata Haduch i danseimprovisation 25.-26. september.
Pris for deltagelse: 30€.
Hent mere information her (.pdf).

New Web i Tjekkiet har udsendt et call for artists til et ti dages residency i november, som er særligt passende for kunstnere og kunstnergrupper (op til fem), der arbejder med nycirkus.
Ansøgningsfrist er 9. september 2011.
Læs mere her.