• Laboratoriet v. Entré Scenen Aarhus Ansigtet

    10 Jun - 22 Jun
    AarhusAnsigtet

Information

Aarhus Ansigtet 10 Jun - 22 Jun Køb billet

Media


Om Aarhus Ansigtet

AarhusAnsigtet ’11 blev offentliggjort 22. juni 2011.

Se en video om processen her:

Laboratoriet v. Entré Scenen giver Aarhus et ansigt

Det er helt simpelt. Du sender dit foto ind, og vi sammensmelter digitalt alle de indsendte ansigter sammen til ét; AarhusAnsigtet 2011.

Det er den enkle idé, som Laboratoriet v. Entré Scenen i disse dage præsenterer i hele Aarhus. I samarbejde med Aarhus Kandidat Europæisk Kulturhovedstad 2017 præsenterer vi onsdag d. 22. juni kl. 17.30 Aarhus’ ansigt på storskærm i U21-fanzone på Bispetorv.

Laboratoriets fotografer er allerede nu på gaden for at fotografere aarhusianerne, og reaktionen vi møder er særdeles positiv. Sideløbende samler vi billeder ind på foto@aarhusansigtet.dk, via www.aarhusansigtet.dk og på MMS til 52405079 (koster normal MMS takst). Jo flere aarhusianere vi kan få billeder af, jo bedre.

– ”Vi vil gerne give Aarhus borgerne en fælles identitet – én samlet DNA. AarhusAnsigtet giver alle Aarhusianere mulighed for at blive en del af et fælles moment, der samtidig er en fortælling om Aarhus,” siger projektleder Isabelle Reynaud fra Laboratoret v. Entré Scenen. Sammen med et internationalt artistic board, har hun fremelsket idéen om at lave et scenekunstnerisk værk, som hele byen – potentielt – kan blive en del af.

Laboratoriet opfordrer alle aarhusianere til at sende deres billede ind og blive en del af værket. Fra d. 20.-22. juni vil du desuden kunne finde os på Lille Torv, hvor du kan få taget dit billede og opleve, hvordan vi morpher – altså sammensmelter – portrætterne.

Tilmeld dig facebookeventen her: http://on.fb.me/AarhusAnsigtet

FAKTA:

  • AarhusAnsigtet afsløres 22. juni kl. 17.30 på Bispetorv
  • Du kan være med ved at sende et portræt til foto@aarhusansigtet.dk
  • Du kan også sende dit billede på MMS til 52405079 (koster normal MMS takst)
  • Yderligere info og eksempler på billedmorphing på www.aarhusansigtet.dk
  • AarhusAnsigtet er et scenekunstnerisk eksperiment skabt af Laboratoriet v. Entré Scenen