Tekniske faciliteter

Teatersalen er en black box på ca. 14,5 x 14,5 m Loftet er skråt og højden varierer derfor fra ca. 3,2 til ca. 3,9m.

Riggen er fastmonteret i loftet. Med ekstra rør kan den hurtigt tilpasses de fleste behov. Jævnt fordelt i riggen er der 10 multikabler med hver 8CEE udtag. Multikablerne er forbundet til vores krydsfelt. Endvidere er der to multikabler ved gulvet. Vi har 60 dæmperkredse.

Gulvet er et sortmalet trægulv. Det er godt fjedrende, så det er velegnet til at danse på. Derfor må der heller ikke skrues i det. Vi har dansevinyl i sort og hvid til at dække hele scenens bredte, hvis det ønskes.

Bagtæppe og sideben er normalt ikke hængt op, men vi har molton nok til at lave inddæknig med. Vi har dog ingen suffitter.

Publikumsopbygning, står som udgangspunkt i den lave ende af salen. Denne kan flyttes hvis det er nødvendigt. Publikumsopbygningen står i hele rummets bredte og fylder ca. 4,5 m ud i rummet. Ved normal opstilling er der plads til ca. 85 publikummer.

PA – anlæg står som udgangspunkt klar i salen.

Strøm kan trækkes fra bagvæggen hvor vi har et 3x13A komfurstik eller fra dæmperrummet der støder op til scenen, hvor vi har 2stk. 3x63A og 1 stk. 32A.

Du kan finde yderligere information om vores udstyr på tekniklisten, som kan downloades herunder.

har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte husets tekniker.

DOWNLOADS: