Om Junge Hunde

Junge Hunde ID Festival 2012

Næste festival bliver afholdt 18.-28. oktober 2012. Junge Hunde Festival 2012 bliver til i samarbejde med det nye kulturproduktionscenter i Aarhus, Godsbanen, og temaet er interdisciplinær scenekunst (ID).

Entré Scenen hedder nu Bora Bora – Dans og visuelt teater og er flyttet til nye lokaler. Læs derfor mere om mulighederne for deltagelse i Junge Hunde Festival med din forestilling på Bora Boras hjemmeside.

For mere information kontakt Hannah Oxenvad Svarrer: hannah (at) entrescenen (dot) dk

Hvad er Junge Hunde?

En Junge Hund er en ”upcoming” professionel scenekunster, der har et stort talent, men stadig ikke har fået sit gennembrud. Netværket er til for at hjælpe en sådan scenekunstner et skridt videre mod sine kunstneriske mål og til at skabe kontakt til et større publikum både nationalt og internationalt. I Junge Hunde er der også plads til de kunstnere, der vil afprøve noget nyt, men mangler netværk, kompetencer eller ganske enkelt en platform for afprøvning og udforskning.

Junge Hunde Festivalen har et klart fokus på de deltagende og deres mulighed for networking. Vi kan byde på workshops, master classes, brass talks, procesanalyser, faglige feedbackarrangementer og meget meget mere. Alle får vist deres projekt to gange i løbet af festivalen.


Få Bora Boras internationale nyhedsbrev for kunstnere (ca. et om måneden). Send en mail til hannah (at) entrescenen.dk og meld dig til.